Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen

Wie zijn wij door Stichting NL Bemiddeling

Onze stichting is opgericht met een duidelijke doelstelling en wel deze: Op te komen voor de particulier die zijn of haar schulden niet meer kan overzien en hulp meestal moeilijk te vinden is. Onze stichting kent geen wachtlijsten. U meld zich aan en wordt onmiddellijk te woord gestaan. Wanneer nodig wordt er direct een afspraak ingepland. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen met u nemen we de totale financiële situatie door. Brieven worden geopend en de analyse begint al bij u thuis. Onze doelstelling is om met u te streven naar oplossingen die bij u passen.

Wanneer er een overeenkomst is getekend dan gaat alles beginnen. Er wordt een budgetplan opgezet door een budgetcoach die u aangewezen wordt en vooral bij u past. Hij moet namelijk met u communiceren en dat betekent dat er een klik moet zijn. De budgetcoach is ook verantwoordelijk voor de communicatie naar kantoor toe. Onze kracht ligt ook in de onderlinge communicatie waardoor budgetproblemen zichtbaar worden. De coaches hebben een zeer belangrijke taak om samen met u tot een werkbaar budgetplan te komen. Samen met u de vaste lasten en eventuele andere secondaire lasten te betalen. Als doel uw huishouden draaiende te houden.

NL Bemiddeling is een transparante organisatie die een maatschappelijk doel nastreeft. En duidelijk aangeeft wat hij van u verwacht. Wanneer er nu bij u een gevoel komt, wij moeten geholpen worden, pak de telefoon en bel. Wij staan met ons team helemaal voor u klaar.