U heeft schulden en bent op zoek naar een oplossing. Zelf heeft u alles geprobeerd maar de schuldeisers dwingen tot grotere bedragen en dreigen u met beslagleggingen op uw inkomen of beslag op uw bankrekening. Ook schromen ze niet u onder druk te zetten met een gerechtelijke procedure. U bent teneinde raad.

De stichting biedt u de helpende hand. Dankzij onze lange ervaring kennen wij alle schuldeisers en of deurwaarders. U heeft ten alle tijden recht op uw beslagvrije voet en met behulp van de VTLB calculatie is deze exact te berekenen. Uw inkomen blijft zoveel, dat vaste lasten en leefgeld betaald kunnen worden. Deze VTLB calculatie gaat naar alle schuldeisers toe, om aan te geven wat er overblijft om eventuele regelingen te kunnen treffen. Wanneer u meerdere schuldeisers heeft, passen wij een evenredige verdeling toe die wettelijk is vastgelegd. De regelingen worden vastgelegd voor 3 tot 5 jaar, afhankelijk van de grote van het bedrag en van de opdrachtgever aan incassobureau of deurwaarder. Ook overheid instanties zoals belastingdienst, CJIB en gemeentelijk belastingen zijn bereid tot het treffen van een regeling. Regelingen met schuldeisers geven u en uw gezin rust en het gevoel dat er aan het eind van de tunnel licht is.

Natuurlijk moet ook u offers brengen. U moet ook in budgetbeheer. Dat voorkomt dat u meer of andere schulden kunt maken. Samen met een budgetcoach gaat u maandelijks alle vaste lasten doorlopen en alle financiële regelingen die gemaakt zijn worden nagekomen. De doelstelling voor u en ons is dat u uiteindelijk schuldenvrij bent. U start met een schone lei. Wij zijn de sleutel voor uw schuldenvrije toekomst.

Regelingen door Stichting NL Bemiddeling